Top 5 originele kraamcadeaus

Een origineel kraamcadeau vinden kan best lastig zijn. Waar maak je kersverse ouders nu blij mee? Het is altijd goed om ouders te vragen of er nog wensen zijn. Maar hoe leuk is het om ouders en de kleine te verrassen met een origineel kraamcadeau?

By Maes heeft een collectie samengesteld met 5 originele kraamcadeaus. Wanneer je op zoek bent naar iets bijzonders en unieks om de kersverse ouders te verrassen, hebben wij precies wat je nodig hebt. Zo hebben wij gepersonaliseerde kraamcadeaus, maar we hebben ook leuke originele kraamcadeaus in accessoires en wanddecoratie. Wil je een keer een ander kraamcadeau geven dan kleertjes of speeltjes? Hieronder hebben wij een top 5 gemaakt met originele kraamcadeaus!

originele kraamcadeaus


1. Speelgoedmand met naam

Onze bestseller, een super origineel kraamcadeau, is onze speelgoedmand met naam. Dit zie je bijna nergens en is ook nog eens super praktisch. Je kan er speelgoed in bewaren, maar je kan de opbergmand ook gebruiken als wasmand. Zo blijft alles op de babykamer netjes en opgeruimd en verborgen in de speelgoedmand. De speelgoedmand is gemaakt van degelijk materiaal en het perfecte en originele kraamcadeau om te geven. 

 


2. Knuffel plant

Onze super schattige knuffel plant scoort ook erg hoog als origineel kraamcadeau. De kleine baby kan de knuffel plant als knuffel gebruiken maar de knuffel plant wordt ook vaak als decoratie toegevoegd aan de kinderkamer. De knuffel plant is verkrijgbaar in de kleuren roze, blauw en beige. Net even een keer wat anders dan een knuffel van nijntje of een dier. 

Onze knuffel planten zijn gemaakt van zachte, hoogwaardige materialen die veilig om mee te spelen en te knuffelen. Vaak wordt de knuffel plant samen met een ander origineel kraamcadeau gegeven. Bijvoorbeeld een geboortebord. 

 


3. Geboortecirkel hout

Een veel gekozen en origineel kraamcadeau is ons gepersonaliseerd geboortebord. Dit geboortebord wordt speciaal ontworpen op basis van het geboortekaartje. Op het geboortekaartje staan vaak afbeelding die wij toepassen op het geboortebord. Zo heb je altijd de stijl op het geboortebord van de kersverse ouders. Eigenlijk is dit een origineel kraamcadeau wat niet mis kan gaan. We hebben dit geboortebord in 2 uitvoeringen. 1 uitvoering met ophangtouw en 1 uitvoering zonder ophangtouw.  

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit geboortebord een duurzaam product. Een fantastisch en origineel kraamcadeau. 

Gepersonaliseerd geboortebord origineel kraamcadeau

4. Houten vlieger met naam

Een origineel kraamcadeau die je weinig ziet is onze houten vlieger met naam. Dit is een decoratie stuk die je aan de wand kan ophangen of bijvoorbeeld aan de deur of aan de kledingkast. Wij kunnen de houten vliegen bedrukken met naam en eventueel geboortedatum of een leuk icoontje. Ook de houten vlieger is net als onze andere gepersonaliseerde kraamcadeaus volledig naar eigen wens te maken. Dit zorgt er dan ook voor dat de houten vlieger met naam een origineel kraamcadeau is! Bovendien is het een duurzame en hoogwaardige decoratie die lang meegaat.

Houten vlieger origineel kraamcadeau

5. Vlaggenlijn met naam

Op zoek naar een uniek en veelzijdig cadeau? Ontdek onze prachtige vlaggenlijnen met naam, verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen, waaronder zacht vilt en natuurlijk jute. Of het nu gaat om een ​​kraamcadeau, babyshower of een speciale toevoeging aan een bruiloftsdecor, onze gepersonaliseerde vlaggenlijnen zijn de perfecte keuze.

Elke vlaggenlijn wordt met zorg met de hand gemaakt en voorzien van de door jou gekozen naam of gelegenheid, waardoor het een uniek en betekenisvol geschenk wordt voor elke gelegenheid. Creëer een feestelijke sfeer in de babykamer of voeg een persoonlijk accent toe aan de trouwlocatie - de mogelijkheden zijn eindeloos!


Conclusie. 

Onze selectie van originele kraamcadeaus is doordrenkt met liefde en zorgvuldigheid. We hebben de meest creatieve en onvergetelijke kraamcadeaus verzameld. Van gepersonaliseerde kraamcadeaus tot standaard kraamcadeaus, we hebben voor elk kindje iets speciaals.

Laat je inspireren door onze unieke ideeën en breng een glimlach op het gezicht van de nieuwe ouders. Met onze originele kraamcadeaus geef je niet alleen een tastbaar geschenk, maar ook een herinnering die voor altijd gekoesterd zal worden. Of je nu op zoek bent naar een origineel kraamcadeau voor een jongetje of meisje, onze originele kraamcadeaus zullen je verwachtingen overtreffen. Elk item is met zorg uitgekozen.

Geef een cadeau dat zich onderscheidt van de rest, een origineel kraamcadeau waarvan de ouders versteld zullen staan. Maak van het geven van originele kraamcadeaus een moment om te koesteren en te delen.

Dus waar wacht je nog op? Verken onze collectie van originele kraamcadeaus en laat je betoveren door de mogelijkheden. Maak van elke geboorte een feestelijke gelegenheid en geef een cadeau dat voor altijd in het hart van de nieuwe ouders zal blijven bestaan.