Levertijd en verzending 

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. De standaard levertijd is 1 tot 2 werkdagen. Levertijd van gepersonaliseerde producten is 2 tot 4 werkdagen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Op de productpagina's staat een indicatie van de voorraden. Mochten om wat voor reden dan ook deze voorraad niet kloppen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.


Verzending

Aangezien we geen fysieke winkel hebben  worden al onze producten verzonden met DHL. Op de dag van verzending ontvangt u een track & trace nummer voor het volgen van je pakket.
De bezorgkosten naar een Nederlands adres zijn voor een brievenbuspakket € 4,25 en pakketpost € 6,95 (m.u.v. de Waddeneilanden). De bezorgkosten naar België zijn € 9,95. 

Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 75,00.

Alle vermelde kosten zijn incl. 21% BTW.

Wij verzenden alleen pakketten binnen Nederland en België.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Het is ook mogelijk om de producten in overleg bij ons af te halen.  Dit kan in overleg. 
Wens je de producten af te halen? Neem dan contact met ons op.