Blogs

Speelgoedmand met naam

We weten allemaal dat na elk avontuur, een berg speelgoed achterblijft die zich lijkt voort te planten! Hier komt de redding: de speelgoedmand met naam. Een charmante en praktische oplossing om de speelkamer netjes en georganiseerd te houden, terwijl het ook een unieke betekenisvolle touch aan het interieur toevoegt. 

 

Houten kraamcadeau met naam

Ontdek het perfecte kraamcadeau! Wij hebben een aantal prachtige houten kraamcadeaus met naam. Dit zijn unieke en persoonlijke kraamcadeaus om te geven. Onze houten kraamcadeaus met naam kunnen volledig naar wens worden aangepast. We hebben aantal voorbeelden op onze website staan, maar indien er andere wensen zijn kan je ons dit altijd laten weten via ons contactformulier

Top 5 originele kraamcadeaus

Een origineel kraamcadeau vinden kan best lastig zijn. Waar maak je kersverse ouders nu blij mee? Het is altijd goed om ouders te vragen of er nog wensen zijn. Maar hoe leuk is het om ouders en de kleine te verrassen met een origineel kraamcadeau? By Maes heeft een collectie samengesteld met 5 originele kraamcadeaus.