Wie zijn wij?

Wij zijn Marlie en Esther. Onze bijzondere reis begon tijdens de kraamweek, toen wij elkaar ontmoetten. Esther was de toegewijde kraamverzorgster die Marlie en haar pasgeboren baby verwelkomde in hun nieuwe wereld. Met haar zorgzaamheid, kennis en glimlach maakte Esther de kraamweek extra speciaal voor Marlie en haar gezin.

Tijdens de kraamweek ontstond er een klik tussen ons. Na de kraamweek bleven wij contact houden. We leerden elkaar steeds beter kennen en we kletsten ons de oren van het hoofd. We deelden ideeën en brainstormden over bepaalde onderwerpen. Een klein jaar later beseften wij dat we een passie deelden.

We waren beiden enthousiast over de mogelijkheden om samen iets te creëren. We hadden allebei de ambitie om online iets op zetten. Marlie vanuit de Online Marketing en Esther vanuit de kraamzorg. Zo kwamen we al snel samen op het idee om een webshop op te richten voor babykamer en kinderkamer decoratie. Al snel besloten wij onze dromen waar te maken. We voelden ons geïnspireerd door de positieve feedback van mensen om ons heen.

Het allerbelangrijkste is, dat wij genieten van elke stap van onze reis. We lachen, leren en groeien samen als vriendinnen en zakenpartners. We delen niet alleen onze liefde voor babykamer en kinderkamer decoratie, maar ook onze vriendschap en ondersteuning voor elkaar.

Nu met een super gave webshop, kijken wij met trots terug op ons bijzondere verhaal. We zijn dankbaar voor de ontmoeting tijdens de kraamweek en de reis die we samen hebben gemaakt. We kijken uit naar een toekomst vol avonturen, succes en vriendschap, terwijl wij blijven bouwen aan onze webshop.

By Maes babykamer en kinderkamer decoratie

Bekijk onze babykamer en kinderkamer decoratie!