Wie zijn wij?

Wij zijn Marlie en Esther, twee individuen die elkaar hebben ontmoet tijdens een bijzondere periode: de kraamweek. Esther, als toegewijde kraamverzorgster, verwelkomde Marlie en haar pasgeboren baby in een nieuwe wereld vol zorg en warmte. Haar empathie, expertise en glimlach maakten de kraamweek extra speciaal voor Marlie en haar gezin.

Gedurende deze week ontstond er een sterke band tussen ons. Na afloop van de kraamweek bleven we in contact. Onze gesprekken verdiepten zich en we ontdekten gedeelde passies en interesses. Na verloop van tijd werd duidelijk dat we beiden een ambitie deelden: iets creëren in de online wereld. Marlie met haar achtergrond in Online Marketing en Esther met haar ervaring in de kraamzorg. Zo ontstond het idee om een webshop te starten gericht op baby- en kinderkamerdecoratie.

Vol enthousiasme besloten we onze dromen na te jagen. De positieve reacties uit onze omgeving stimuleerden ons alleen maar meer. Belangrijker nog, we genieten van elke stap die we zetten in dit avontuur. Samen lachen, leren en groeien we, niet alleen als vriendinnen maar ook als zakenpartners.

Zijn er vragen? Neem gerust contact met ons op!

Marlie & Esther
By Maes 
Pimpernel 3 (geen bezoekadres)
7443 NA  Nijverdal

By Maes babykamer en kinderkamer decoratie